Kunsteducatie & Workshops

De afgelopen jaren heb ik door heel Overijssel veel verschillende workshops gegeven aan verschillende groepen van het basis- en voortgezetonderwijs en in buurt- en wijkcentra. Regelmatig in opdracht van culturele instellingen in Overijssel maar geregeld ook na een aanvraag.

Kinderen en jongeren
Het is mijn bedoeling kinderen en jongeren kennis te laten maken met kunst en cultuur door ze te laten kijken naar kunst en door ze te stimuleren te experimenteren met materialen en gereedschappen zoals een kunstenaar doet. Hierbij is het eindresultaat niet het belangrijkst maar dat wat ze onderweg ontdekt hebben.
Het workshop aanbod bestaat uit een workshop over hoeden maken van papier, een workshop eigenaardige beesten (met naaitechnieken), een workshop over waterbeestjes en een workshop over Rembrandt (ism beeldend kunstenaar Carla Lazaroms). Naast deze standaard workshops is het ook mogelijk om in overleg met een school, leerkracht, buurthuis of andere organisatie workshops te ontwikkelen die passen binnen een thema of voor een speciale gelegenheid.

Workshop vilten Je leert hoe je van wolvezels vilt maakt. Er is veel te maken van vilt: kralen, bloemen, slierten en lapjes om etuis, kleine tasjes of kussenhoesjes. Bij aanvraag van een workshop kijken we wat de wensen zijn en maken we een keuze uit de mogelijkheden.

duur
2,5 uur.

Meebrengen
een oude handdoek en een plastic tasje.

Met een groep
Deze workshops zijn ook geschikt om samen één grotere lap, kralenketting of ander werkstuk te maken.

Voor groepen van 4 – 8 personen

Kosten
€ 25,00 per persoon inclusief materialen, te betalen aan het begin van de les.

Locatie
De workshop vinden plaats in mijn atelier maar kunnen ook op locatie gegeven worden.

aanmelden
Meld je aan via info@hedsup.nl onder vermelding van "workshop vilten"